SCM Zalău „a smuls” un punct în faţa liderului

Voleibaliştii de la SCM Zalău au fost aproape de o surpriză în faţa liderului Corona Braşov, miercuri, într-un duel disputat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Echipa zălăuană a condus cu 2 – 1, dar a cedat în cele din urmă cu 2 – 3, obţinând un punct în faţa formaţiei pregătite de Laurenţiu Lică.

25 – 23 în favoarea oaspeţilor a fost scorul final al actului de debut, după care, Zalăul a avut o revenire foarte bună, câştigând cu 27 – 25 şi cu 25 – 18 seturile doi şi trei. Momentul „cheie” al meciului a fost la finalul setului patru. S-a mers „cap la cap” pe tot parcursul setului, iar Zalău a avut 23 – 22 spre final. Braşovenii au câştigat, însă, trei puncte consecutive pe serviciul lui Gommans, reuşind să se impună cu 25 – 23. Zălăuanii a început foarte bine tie-break-ul, iar la 3 – 0, Lică a solicitat întreruperea jocului. S-a făcut 4 – 0 după asul lui Ionescu, dar Braşovul a reuşit să restabilească egalitatea la 8. Oaspeţii au trecut în avantaj, iar zălăuanul Magdaş a reuşit doi aşi consecutivi pentru Corona, ducânnd scorul la 14 – 10. Atacul lui Ionescu a fost blocat la mingea următoare, iar setul decisiv s-a încheiat cu scorul 15 – 10 în favoarea Braşovului.

Sâmbătă, 17 februarie, SCM Zalău va evolua pe terenul celor de la CSU Vest Timişoara.

2 Thoughts to “SCM Zalău „a smuls” un punct în faţa liderului”

  1. […] Voleibaliştii de la SCM Zalău au fost aproape de o surpriză în faţa liderului Corona Braşov, miercuri, într-un duel disputat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Echipa zălăuană a condus cu 2 – 1, dar a cedat în cele din urmă cu 2 – 3, obţinând un punct în faţa formaţiei pregătite de Laurenţiu Lică. 25 – 23 în favoarea oaspeţilor a fost scorul final al actului de debut, după care, Zalăul a avut o revenire foarte bună, câştigând cu 27 – 25 şi cu 25 – 18 seturile doi şi… Citeste mai mult […]

  2. Marin Pop

    „Șoarecele și pisica ” asta a fost acest joc de volei !

Leave a Comment